FÖRRESTEN

denna söndagen har jag en överraskning! en gammal scout kommer på besök ;) mohahaha.
/mallan

sämst

creds till patricia som håller bloggen i gång! resten, FY SKÄMS. inklusive mig. tänkte bara berätta att jag sitter i skolan och måste jobba tillsammans med ett emo för att mina fina vänner skolkar :( erkänn att ni lider med mig.. anyway, vi ses på söndag. jag längtar! h1h1, puss.

and btw, jag fyller år om 21 dagar :D ni kan ju gissa vem jag är, hehe.

En idè´....

Heeej !  ¨

Tänkte att vi kanske ska fota lite mer på våra möten speciellt nu när vi håller på med vårat rum. Hade vatt kul att lägga upp bilder här och sen se hur fint de blir med tiden?... vet inte vad ni tycker men det hade kanske vatt kul...


Ha de gött =)  /Rosa mössan

Hemlighet !!!!!

Tjo !
Hur är läget med alla små jordgubbar ?
Hoppas det är bra, med er =) 

Jag tycker att alla som kan och vill, ska följa med på Tinget !!!
Det kommer va skit kul, sry jag tjatar med ärligt festa kan man göra på andra helger och så
TA NU CHANSEN !!! =)

Inlägget heter ju hemlighet ;) Förra veckan kom ju "Amy Dimond" även kallad Anders. Haha xD Men denna söndagen som kommer nu, kommer det komma ännu en lite överraskning (A) 


Ole varovainen! 

puss & kram          / Rosa mössan    


Danska Liljan - kulinariskt och vinstrikt. O sjukt kul.

Vädret var perfekt då fyra småjordgubbar och två storjordgubbar samt Emma gav sig ut på ledar/utmanarhajken Franska Liljan, denna gång med tema Danmark (alltså Danska Liljan).

Vi vann tävlingen för tredje året i rad och släpade hem den otympliga pris-slipersen hem till Malmö igen. Då vi glömde den vid avfärd fick Karls pappa Alvin köra ut den till prisutdelningen, bara för att lasta in den igen... :)

Här är några bilder:


RSS 2.0