Dynggrepssubstitut + Reggen

Goddagens kära bär,

Om någon har missat det så är det övernattning på gång denna helg på Hörrs Nygård tillsammans med andra utmanarlag i kretsen, däribland Djupadal, Oxie och (troligen) Gripen.

Anmälda är Sara, Erik och Patricia; övriga verkar ha annat för sig? Om ni på nåt vis ändrat er går det att ringa mig under fredagen så plockar vi med oss er också. Tror maten shoppas fredag kväll... Tider för helgen är 9.00 lördag - 14-tiden söndag. Vi sover inne men är ute under dagen.

REGGEN 10-11/4

Patricia håller i anmälningarna till denna härliga utmanarhändelse som infaller helgen efter påsk. Sista anmälan för Mansikka är 31 mars och detta betyder att ni måste ha tänkt klart huruvida ni missar detta eller hänger på senast på mötet på söndag. Har ni frågor om detta - hör av er till Patricia!


Hoppas för övrigt att ni alla har en underbar fredag i vårvärmen. Peace out.

//Jens

THEDYNGGREP

Dynggrepen är tyvärr flyttad eller inställd. De tycker det är för mycket snö i den delen av Skåne, så det är alltså INTE någon Dynga 27-28/3. Sprid! ni som läser detta. Finns mer info i er mailbox.

Men vi skulle kanske kunna göra nåt annat den helgen. Både Mansikka och Skogsdjuren är inställda på hajk, så det är inte omöjligt att vi kan klara av en sådan i alla fall. Vi Mansikkaledare har lite att göra egentligen, men vi vill så klart inte missunna er en helg i skogen om det är det ni vill.

Så vill ni hajka - säg till på söndag! Det är möjligt att vi kan göra något med Skogsdjuren, eller så kan i alla fall deras ledare passa er tillsammans med en av oss Mansikkaledare. Själva hajken kan ni nog planera själv.

THETRUTH

Ett stort förlåt till alla andra scouter därute, men det finns alltid någon som är bättre.
Mansikka är bäst. Vi är bäst. /Malin

Scoutloppis

Hej Mansikka!

I helgen är det Stora scoutloppisen i Malmömässan i Västra Hamnen. För er som ska vara med och hjälpa till ligger det och väntar information i era inkorgar (mailen). Där står var ni ska vara och när.

Glöm nu inte att ha scoutdräkt på er när ni jobbar, vi vill ju visa vem som är personal och vem som är loppisbesökare. Om ni tycker er scoutskjorta är gammal och ful, passa på och besök scoutshoppen, som ju har fina t-shirts, tröjor och pikéer. Kostar samma som Scoutvaror på nätet, fast minus fraktkostnaden.

Om ni undrar saker, hör av er till oss eller direkt till Lena, som är ansvarig för Hohög. Vi ger er hennes nummer om ni sms:ar om det...

Kom i tid, kom fulla med energi och med ett leende! :)

//Jens

FREDAGSKVÄLLHOSANTON

Godkväll!
Känns faktiskt som om det var en evighet sen man träffade alla, men det var fan senast igår! Och fyfan vad trevligt jag/vi hade. Vi träffades allihopa (-Ludde och Jenny, +Josse och Jon) hemma hos Anton och chillade ända fram till tolv-slaget då alla stack hem. Trots att jag mådde skit när jag kom, så fick ni mig på ett super humör och jag hade faktiskt jäkligt kul!

Kameran var såklart med, så bilder bjuder jag på:
(Vet om att vissa av er är väldigt stränga med att inte vilja visa er på vissa bilder, så det är bara att logga in på bloggen och ta bort de bilder ni skäms över)


Sleden?


(L)


Tuffaste grabben on earth!


Anton tjillar läget.


Kalle var osså mä!


Vi spelade kort, Rasmus och Anton föll för detta.


Jobbig blixt? ;)


(L)


Erik och Kalle inne i ett spel, maha!


Sötaste paret ever, del 1.


Brottning?


Sötaste paret ever, del 2.


Sötaste tjejen med det finaste leendet!

Nu får det räcka. JAG ÄLSKAR ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puss från Malleeeeeeeee.

Vi är på väg mot Dynggrepen

Mansikka vet var prioriteringarna finns. Den 27-28:e mars gör vi vårt bästa för att vinna tillbaka vår kära grep och eftersom vi denna gången inte arrangerar är det fritt fram att komma 1:a... ;)

Anmälda är Patricia, Sara, Anton, Erik och Rasmus. Karl och Ludvig kan tyvärr inte.

Jag undrar hur det ligger till med Malin och Jenny...?

Mer info kommer när vi har sådan.

Peace out.

/Jens

Kårstämma ikväll tisdag

Ikväll har Hohög kårstämma. Då ska vi bestämma saker, och få reda på hur det har gått för oss på sistone.

Eftersom kåren fyller 50 i år så kommer det att bli tårta. Inget att missa alltså.

Behöver du fler goda argument för att dyka upp? Ring mig!

Stämman börjar 19.00.

/Jens


PS. Jag förstår att ni har saknat mig jättemycket på de senaste mötena, men var inte oroliga - vi ses på söndag! :) DS.

RSS 2.0