försenade vårläger-bilder

Tack till ledarna som håller bloggen i liv, vi småttingar har börjat bli dåliga på det.. Får skylla på att det är sommarlov och då brukar man inte sitta vid datorn. Jag och Sara har våra egna bloggar att hålla i, det räcker! ;) För några veckor sedan var vi iväg på vårläger, vilket var otroligt mysigt, och jag tänkte bjuda på lite bilder. Jag saknar mina jordgubbar förresten.. Kan vi inte ha en get together snart? Grilla på stranden? /Mallan. 


Mer avslutningshajksbilder...

Här kommer några av mina bilder från hajken. Glad sommar allihopa! /Ann


¤ bilder från avslutningshajken med Mansikka 2010


keep it up and have a nie summer friends! / SaraTvå saker kvar

Hej Mansikka!

På söndag är det planerat avslutningsmöte med Laserdome och spa hos Anton. Vi överlämnar detta med varm hand till er småjordgubbar. Det ska bli kul och läsa/höra hur det gick, använd gärna bloggen till detta! Ansvariga för vattentunnan är Anton, Sara för spaeriet och Ludvig för att kolla upp Laserdome. Hör av er om ni behöver vägledning på nåt vis.

Veckan efter det så är det Avslutningshajk som vi ledare planerar. Allt är inte klart ännu men ni ska vara beredda på att ta med en ifylld lapp om detta, kanske på söndag. Men troligen så får ni anmäla er via Doodle (precis som för jamboreemötet) till att börja med. Mer info om hajken kommer inom kort, kanske redan idag!

Hej hej,

/Storjordgubbarna

RSS 2.0